Energi øker prestasjonen

Hvem kjenner ikke igjen dette; om sommeren med de mange soltimene føler vi oss mye mer vel. Nesten alt går lettere for oss, humøret vårt er stigende og yteevnen øker. Om vinteren derimot, lider vi mye oftere av tretthet, utilpasshet, redusert konsentrasjon, stress, hodepine og dårlig arbeidslyst.                                                                                Vårt vegetative (ubevisste) nervesystem signaliserer at det trenger mer naturlig/UV-lys for å kunne fungere riktig. Et viktig bidrag til alminnelig velvære, høyere prestasjonsevne, større aktivitet og bedre konsentrasjon, er sollyset som forsyner oss med livskvalitet.

Dagslysmangel kan føre til:

• Mørketidsdepresjon
Migrene og depresjon
Hudsykdommer
Søvnproblemer
Vektøkning
Mangel på energi

Det får hjertet og blodomløpet i sving, det fordriver depresjoner og stimulerer produksjonen av vitamin D for sterkere knokler og beinsubstans. Sist, men ikke minst, styrker det kroppens eget immunforsvar. Vitenskapelige undersøkelser har bevist at hvor sollys mangler, lider velvære og sunnhet i betydelig grad. Lysterapi blir brukt forebyggende og helbredende. Den som vil føle seg vel og holde seg ytedyktig og aktiv hele året, trenger et lys som etterligner solens energiske stråler. Solstråle® -lampen har i tallrike undersøkelser vist seg som den optimale lyskilden til vedlikehold av sunnhet og velvære. Den utjevner lysmangelen naturlig og uten skadelige bivirkninger, den fjerner stress og beroliger nervene. Velvære og livskvalitet tiltar tydelig gjennom en regelmessig bruk av lampen.


Lucimed og Solstråle®
er et perfekt alternativ for de som erfarer at det naturlige sollyset om sommeren er for intenst. Lampene gir solens positive energi, men UV-mengden er dosert slik at negative virkninger som solbrenthet, uteblir. Enkelte ser lite til solen på grunn av yrke eller dårlig vær. Mennesker som ikke kan "fylle opp" nok naturlig sollys og energi om sommeren, har stor glede og nytte av Lucimed og Solstråle® lysterapiprodukter. Hos friske mennesker er det undersøkelser som viser opptil 15% prestasjonsøkning ved å bruke lyset, men de positive virkningene fra Lucimed og Solstråle® erstatter likevel ikke en sunn livsførsel med riktig kosthold og mosjon.